Fårevejle Bordtennis Klubs historie.
Fårevejle Bordtennis Klubs historie.

Initiativtageren til Fårevejle Bordtennis Klub var Lars Bo Kaspersen, der i september 1982 opfordrede Fårevejle Badminton og Tennis Klub til at tage bordtennis med på programmet.

Man blev enige om at prøvestarte i 2 måneder for at undersøge interessen. Der mødte 40 børn op til træning den ene gang om ugen, hvor man spillede på Lammefjordsskolen. Dette antal blev betragtet som tilfredsstillende, og herefter blev bordtennisklubben stiftet til opstart for sæsonen 1983/84.

Det første år lånte klubben 2 trænere fra Vig og fik yderligere 4 trænere fra Vig, som helt skiftede til den nye klub i Fårevejle. Dermed fik foreningen en god start, da der var trænere og ledere nok til at sætte aktiviteter i gang.

Efter de 3 første sæsoner havde man oparbejdet en stor medlemskreds og en stor lederstab og afholdt mange aktiviteter såvel sportslige som sociale og var i det hele taget en velfungerende klub.

Efter fjerde sæson blev man i hovedbestyrelsen enige om at bordtennisklubben trak sig ud og blev således en selvstændig forening pr. 1. maj 1988, hvilket blev fejret med reception og udstilling.

I de forløbne år siden da er medlemstallet svinget op og ned fra det højeste omkring 100 medlemmer til det laveste på lidt over 40 medlemmer. Desværre har det også været svært at skaffe ledere og trænere i de senere år, og det kan nødvendigvis mærkes på aktiviteterne.

Man har dog fortsat gennem alle årene med at afholde og deltage i et utal af stævner. Vi har bl.a. fået Grenå BTK som venskabsklub, hvilket har medført mange gode ture til stævner i Grenå, som har såvel et socialt som sportsligt formål. Det samme gælder når Grenå deltager i vores Odsherredsmesterskaber.

Til sidst skal nævnes en af bordtennisklubbens største opgaver nemlig DM for ungdom i 1999, hvor der blev lagt et stort arbejde fra såvel nye som gamle ledere og forældre, og vi fik da også stor anerkendelse for forløbet af dette DM.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.12 | 13:31

den skal ramme ens bordhalvdel før man må slå til bolden.

...
18.12 | 22:59

Må jeg returnere bolden hvis ikke den har ramt min halvdel? (mener ikke i serven men i løbet af spillet)

...
10.12 | 08:02

Hej.
Der er ingen restriktioner som gør at vi ikke må spille. Vi overholder alm. coronaforanstaltninger.
Jens er velkommen fra den første torsdag i det nye år.

...
09.12 | 15:38

Hej
Min søn på 14 år vil gerne prøve bordtennis, men vi er i tvivl, om der stadig er træning med de nye restriktioner?
Mvh
Jens

...
Du kan lide denne side