Generalforsamling den 13. marts 2018
Generalforsamling tirsdag den 13. marts 2018.

      

                  

Referat fra Fårevejle Bordtennis Klubs ordinære generalforsamling den 13. marts 2018 på Sydskolen i Fårevejle.

Som dirigent valgtes Lisbeth Larsen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Der var 5 fremmødte, og det blev konstateret, at de alle havde stemmeret.

Herefter aflagde formanden, Peter Jørgensen, nedenstående beretning, som godkendtes uden bemærkninger:

Om en lille måneds tid er endnu en sæson gået her i Fårevejle bordtennis klub.

Vi har i lighed med sidste sæson kørt på lavt blus i forhold til tidligere sæsoner.

Vi har haft samme træningstider som i sidste sæson, det er på senior holdene, der er flest spillere. Vi kunne godt havde brugt nogen flere ungdomsspillere.

Vi har i denne sæson kun haft 2 turneringshold. Et serie 2 og et serie 3 hold.

Serie 2 holdet ligger på en delt første plads med 2 kampe tilbage og skal senere i dag møde det hold de ligger a point med.

Serie 3 holdet ligger 3. sidst med et par kampe tilbage, og kan ikke rykke ned. Der er mange spillere, som har spillet på serie 3 holdet.

I lighed med tidligere har vi været på besøg hos vores venskabs klub BTK. Grenå. En god tur hvor det også blev til lidt pokaler til 2 gange Magnus.

Ellers er det kun Magnus M. som har været ude og spille par stævner udover Grenå cup.

Vi mangler nu kun at afholde klubmesterskaber, som er er den 14. april.

Vi håber vores medlemmer vil støtte op om det og deltage.

Økonomisk kom vi ud af sæsonen med et plus, selvom vi giver store tilskud til klubture, bolde, gratis holdturneringer og licenser for vores spillere. Den største indtjening vi har hvert år, er det tilskud vi får fra Idrættens venner. Det arbejde vi gør her, giver en stor saltvandsindsprøjtning til vores økonomi. Vi har også fået 2 nye borde igennem Idrættens Venner, dejligt med nye borde til vores spillere.

Så tak til alle som har hjulpet os i forbindelse med Idrættens Venner, tak til resten af bestyrelsen, trænere samt andre, for jeres hjælp og indsats for denne sæson som er gået.”

Under Punktet ”Forelæggelse af det reviderede regnskab” gennemgik kassereren, Søren Helbo, det reviderede regnskab, som var fremsendt til generalforsamlingen uden bemærkninger fra revisorerne.
Regnskabet udviste et overskud på kr. 19.208,01. Herefter blev regnskabet godkendt.

Der var ingen indkomne forslag.

Herefter blev der godkendt uændrede kontingenter: Årskontingent kr. 450 for ungdom og kr. 500 for senior, kr. 300 for 60+ og halvt kontingent efter jul. Alle
uden klubtrøje.

Desuden blev besluttet, at hvis indmelding sker efter 1. marts betales kr. 50,- i kontingent for træning samt deltagelse i klubmesterskaber. Hvis man også vil deltage i stævner betales 1/2 kontingent.

På valg til bestyrelsen var:

Kassereren, Søren Helbo, som genvalgtes.

Sekretæren, Bente Mohrbutter, som genvalgtes.

Repræsentant i Idrættens Venner, Marianne Foglmann, som genvalgtes.

I stedet for 1. revisor, Lene Duholm, nyvalgtes Gitte Thiemke. (2. revisor, Jan Kristensen er på valg i ulige år.)

Endelig genvalgtes: Som revisorsuppleant: Lisbeth Larsen

Intet under punktet ”Eventuelt”.

Referent:

Bente Mohrbutter.


     
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 14:34

Åh, det var ærgerligt, men vi har kun de 2 aftener, hvis du engang kommer til at arbejde anderledes må du endelig komme.

...
08.01 | 10:22

Hej Bente grunden til at jeg spørger til Asnæs bordtennis klub er kun fordi jeg de sidste mange år har arbejdet tirsdag og torsdag aften ellers var jeg startet

...
08.01 | 09:16

Hej Jesper. Du er velkommen i Fårevejle tirsdag kl. 18,30 eller torsdag kl. 18,00, din gamle træner Peter håber at se dig. (Nej, der er ikke klub i Asnæs mere)

...
07.01 | 19:57

Hej jeg har spillet en del bordtennis, men har ikke spillet i klub i mange år men kunne godt tænke mig at starte igen. Er der stadig klub i Asnæs og hvilke dage

...
Du kan lide denne side