Generalforsamling den 12. marts 2019
Generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019.

   

 

Referat fra Fårevejle Bordtennis Klubs ordinære generalforsamling den 12. marts 2019 på Sydskolen F¨årevejle.


Som dirigent valgtes Lisbeth Larsen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Der var 6 fremmødte, og det blev konstateret, at de alle havde stemmeret.

Herefter aflagde formanden, Peter Jørgensen, nedenstående beretning, som godkendtes uden bemærkninger:

Om en lille måneds tid er endnu en sæson gået her i Fårevejle bordtennis klub.

En sæson med flotte sportslige resultater samt nyt spilletøj, som klubbens spillere så flot bærer ved holdkampe og stævner.

Vi har haft samme træningstider som i sidste sæson. Holdene har været fyldt godt op, og på tirsdags holdet har der været stop for nye spillere i de sidste par måneder. Holdene har været en blanding af ungdomsspillere og seniorspillere, men hovedparten har været seniorspillere.

Vi har i denne sæson haft 2 turneringshold tilmeldt. Et serie 2 og et serie 3 hold.

Serie 2 holdet sluttede sæsonen med at vinde rækken med mindst mulig margin og skal nu ud i kredskampe samt spille i serie 1 til næste år. 3 af spillerne i serie 2 var i top 10 over flest vundne kampe. Peter som nr.1, Magnus som nummer 2 og Hanse som nr.10. Serie 3 holdet sluttede som nr. 4 i rækken. Anton blev nr. 2 over flest vundne kampe i rækken.

I lighed med tidligere år har vi været på besøg hos vores venskabsklub BTK Grenå. En god og hyggelig tur, hvor vi ikke vandt så meget som vi plejer at gøre.

6 spillere har været i Roskilde og spille stævne, hvor Magnus blev nr. 2 og Peter nr.3 i kl.3.

Vi mangler nu kun landsmesterskaber, hvor 6 spillere skal af sted og så at afholde klubmesterskaber, som er er i starten af April.

Vi håber vores medlemmer vil støtte op om det og deltage.

Økonomisk kom vi ud af sæsonen med et flot plus, og det er endda selvom vi i lighed med de sidste mange sæsoner har givet store tilskud til klubture, gratis bolde, gratis holdturneringer og licenser for vores spillere. I år har vi købt nyt klubtøj, også her har vi givet stort tilskud til glæde for vores spillere. De store tilskud, som vi giver, kan kun ske via det arbejde vi laver igennem Idrættens Venner. Det giver en stor saltvandsindsprøjtning til vores økonomi.

Så tak til alle, som har hjulpet os i forbindelse med Idrættens Venner, tak til resten af bestyrelsen, trænere samt andre, for jeres hjælp og indsats for denne sæson, som er gået.”

Under Punktet ”Forelæggelse af det reviderede regnskab” gennemgik kassereren, Søren Helbo, det reviderede regnskab, som var fremsendt til generalforsamlingen uden bemærkninger fra revisorerne.
Regnskabet udviste et overskud på kr. 10.409,39. På næste generalforsamling fremsættes forslag om udelukkende indkaldelse til generalforsamlingen på mail, hvorved annonce spares. (det kræver at vi er i besiddelse af alle medlemmers mail adresser). Herefter blev regnskabet godkendt.

Der var ingen indkomne forslag.

Herefter blev der godkendt uændrede kontingenter: Årskontingent kr. 450 for ungdom og kr. 500 for senior, kr. 300 for 60+ og halvt kontingent efter jul. Hvis indmelding sker efter 1. marts betales kr. 50,- i kontingent for træning. Man kan så også godt deltage i klubmesterskaber. Hvis man også vil deltage i andre stævner betales 1/2 kontingent.

På valg til bestyrelsen var:

Formanden, Peter Jørgensen, som genvalgtes.

Bestyrelsesmedlem, Anne Schønning Lund, som genvalgtes.

Som 2. bilagskontrollant valgtes: Jan Kristensen, på valg i ulige år. (1. bilagskontrollant Gitte Thiemke er på valg i lige år).

Endelig genvalgtes: Som bilagskontrollantsuppleant: Lisbeth Larsen

Under punktet ”Eventuelt” orienterede Marianne Foglmann om forslag til vedtægtsændringer i Idrættens Venner.

Referent:

Bente Mohrbutter.

Dirigent.
Lisbeth Larsen.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 18:59

Hej Han er velkommen, dog vil det være bedst hvis han først kommer tors. den 5/12 kl. 18 (junior og senior), da trænerne er optaget af kampe de andre aftener.

...
21.11 | 15:31

Hejsa. Jeg har en søn på 10 år som plager for at få lov at gå til bordtennis, ved godt at sæsonen er godt i gang, men må han komme og prøve ?
Hilsen Marianne

...
29.09 | 17:07

Hej Pia. Det kan du sagtens, du kan komme til træning tirsdag kl. 18,30.
mvh Bente

...
27.09 | 16:24

Hej
Jeg er 56 år og spillede meget bordtennis som ung. Vil rigtigt gerne i gang med at spille igen. Er det muligt at blive medlem hos jer?
Mange hilsner fra Pia

...
Du kan lide denne side